Reteta zilei: Sandwich cu carne tocata si legume

Printeaza

Sandwich cu carne tocata si legume din: carne tocata de vita, ardei gras, ceapa, ketchup, apa, sos iute, piper, ulei de masline, chifle, varza, ardei rosu, ceapa rosie.

 

pentru sandwich :

  • 1 /2 kg carne de vita tocata
  • ½ ceasca ardei gras verde
  • ½ ceasca ceapa tocata
  • 1 ceasca ketchup
  • 1 cana cu apa
  • 1 lingurita sos iute
  • 1 lingurita de piper
  • 2 lingurite de ulei de masline
  • sare dupa gust
  • 3 chifle

topping:

  • 2 cani de varza tocata
  • 6 felii de ardei roșu
  • 6 felii de ceapa rosie

 

 

Mod de preparare:

taie ardeiul gras si ceapa. Adaugati ulei de masline intr-o tigaie incalzita.

Sotati ardeiul gras verde si ceapa. Apoi se adaugă carnea de vita și piperul. amesteca bine.

Rumeniti carnea de vita cateva minute.

Scoateti apoi din tigaie pe un prosop de hartie sa se scurga excesul de grasime.

Adaugati carnea de vita in amestecul din tigaie.

Adaugati ketchup. Apoi se adauga sosul iutefierbinte și apa.

Se amesteca și se fierbe aproximativ 20 de minute.

Adaugati sare dupa gust.

Pentru a servi, se adauga amestec peste chiflele taite pe jumatete.

Apoi, adaugati varza tocata, felii de ardei roșu și ceapa.

Apoi, adaugati o alta felie de chifla si repetati procesul.

Acoperiti cu o alta bucata de chifla. Serviti imediat.

 

Sandwich cu carne tocata si legume

Sandwich cu carne tocata si legume

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Sandwich de porc cu sos de hrean

Sandwich de porc cu sos de hrean din: ceapa, sare, piper, usturoi, rozmarin, pulpa de porc, dafin, cheddar, hrean. Ingrediente:  1 ceapa feliata 1 linguriță de sare 1 lingurita de piper negru macinat 4 catei de usturoi zdrobit 2 linguri de rozmarin proaspat tocat + 1 crenguta de rozmarin proaspăt 1 kg pulpa de porc […]

 

Sandwich cu telemea

Sandwich cu telemea din: telemea, unt, oua, paine, piper. Ingrediente: 200 g telemea de oaie (caşcaval) 100 g unt 2 gălbenuşuri 8 felii de pâine piper     Mod de preparare: Se frământă brânza bine fărâmiţată (caşcavalul ras) cu untul, adăugându-se şi două gălbenuşuri, până se obţine o pastă omogenă şi moale. Se adaugă piper, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.