Reteta zilei: Sandwich cu friptura de vita si ceapa crocanta

Printeaza

Sandwich cu friptura de vita si ceapa crocanta din: maioneza, smantana, hrean, miere, mustar dijon, sare, piper, lapte, ulei vegetal, faina, ardei iute, boia de ardei iute, chifle, branza cheddar, friptura de vita.

sos hrean:

  • 1/2 cana maioneza
  • 1/2 cana smantana
  • 1/4 ceasca hrean ras
  • 2 lingurite miere
  • 2 lingurite mustar dijon
  • sare si piper negru proaspat macinat

ceapa crocanta:

  • 2 cani lapte batut
  • 2 cepe, taiate felii subtiri
  • ulei vegetal, pentru prajit
  • 2 cani de faina
  • 1 1/2 lingurite ardei iute
  • 2 lingurite boia de ardei
  • sare si piper negru proaspat macinat

sandwich:

  • 4 chifle
  • 4 felii branza cheddar
  • 1 kg friptura de vita, feliata

 

Mod de preparare:

Pentru prepararea sosului de hrean: intr-un castron, se amesteca maioneza, smantana, hrean, miere si mustar dijon. Se condimenteaza cu sare si piper.

Pentru ceapa: se toarna lapte batut peste ceapa si se lasa sa stea timp de aproximativ 30 de minute. Incalziti ulei intr-o cratita.

Amestecati impreuna faina, piper, boia de ardei, sare si piper. Scoateti ceapa din lapte batut si dati prin faina.

Prajiti 2-3 minute. Lasati sa se scurga si se condimenteaza cu sare.

Pentru a face sandwich-ul, taiati chiflele pe jumatate, puneti ceapa, adaugati branza, carne, din nou ceapa, iar la final sos dupa prefeinta.

Puneti cealalta jumatate de chifla si serviti imediat.

 

Sandwich cu friptura de vita si ceapa crocanta

Sandwich cu friptura de vita si ceapa crocanta

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Ca bine mai arata sandwichul asta cu friptura 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.