Piept de Rață la Air Fryer: Rețetă rapidă din: piept de rata, sare, piper, otet balsamic. Această rețetă simplă de piept de rață la air fryer vă va oferi o combinație delicioasă de piele crocantă și carne fragedă. Iată cum să o pregătiți: Ingrediente: 2 piepturi de rață Sare și piper, după gust Oțet […]
Reteta zilei: Sandwich cu piept de pui, bacon si branza
PrinteazaSandwich cu piept de pui, bacon si branza din: paine, unt, piept de pui, mustar picant, branza cheddar, bacon.
Ingrediente:
- 8 felii de paine
- 4 linguri de unt
- 2 bucati piept de pui, taiat pe jumatate
- mustar picant
- 4 felii branza cheddar
- 8 felii de bacon, prajit
Mod de preparare:
Prajiti pieptul de pui in ulei si unt aproximativ 10-12 de minute. Taiati fasii si se pastrati deoparte.
Pe 4 feli de paine adaugati mustar, aranjati pieptul de pui, felii de bacon, branza si adaugati cealalta felie.
Ungeti cu unt ambele felii si adaugati in sandwich maker pentru aproximativ 5 minute, timp in care intoarceti si pe cealalta parte.
Sandwich cu piept de pui, bacon si branza
Pofta buna!
Uleiul de Cătină pentru Piele: Formula pentru Reîntinerire – Cum să-l Prepari Acasă
Uleiul de Cătină pentru Piele: Formula pentru Reîntinerire – Cum să-l Prepari Acasă din: fructe proaspete de catina, ulei. Descoperă puterea revitalizantă a uleiului de cătină, un secret străvechi pentru îngrijirea pielii, renumit pentru proprietățile sale regenerative și nutritive. Ingrediente: 200 g fructe proaspete de cătină 500 ml ulei de bază (de exemplu, ulei de […]
Conopidă la Abur cu Aromă Naturală
Conopidă la Abur cu Aromă Naturală din: conopida, sare, piper, ulei de masline, verdeata. Conopida la abur este o modalitate minunată de a păstra integritatea nutrienților și textura crocantă a acestei legume. Acest preparat simplu și sănătos poate fi servit ca garnitură sau ca parte a unei mese principale. Ingrediente: 1 conopidă medie Sare, după […]