Reteta zilei: Sandwich-uri calde cu chiftelute de curcan

Printeaza

Sandwich-uri calde cu chiftelute de curcan din: curcan, telina, morcovi, usturoi, praf de chili, boia, pesmet, parmezan, ou, sos iute, chifle, sos de branza albastra.

Poate te intereseaza si:

Ingrediente: 

  • 1 ¼ kg carne tocata de curcan
  • ¼ cană de țelină tocata
  • ¼ cană de morcovi tocati
  • 1 lingura de usturoi
  • 1 lingurita praf de chili
  • ½ lingurita boia de ardei
  • ½ ceasca pesmet
  • ¼ cană parmezan
  • 1 ou
  • ½ ceasca sos iute
  • 6 chifle
  • ½ ceasca sos de branza albastra

 

Mod de preparare:

Se incalzeste gratarul la mediu. Combinati carnea de curcan, telina, morcovi și usturoi într-un castron mare.

Adaugati pudra de chili, boia de ardei, pesmetul, parmezanul, oul si ¼ sos iute.

Formati 12 chiftelute.

Puneti chiftelutele pe gratar. Rumeniti pentru 8-10 minute pe fiecare parte.

Cu aproximativ 3 minute înainte de a scoate chiftelutele de pe grătar, așezați chiflele si rumeniti usor.

Scoateți si chifle și chiftelele de pe gratar și puneți cate 2 chiftele pe fiecare jumatate de chifla.

Garnisiti cu restul de sos iute si sos de branza albastra si serviti sandwich-urile calde.

 

Sandwich-uri calde cu chiftelute de curcan

Sandwich-uri calde cu chiftelute de curcan

 

Pofta buna!

 

 

 

 

3 comentarii

  1. Bianca Varlan

    Ce bine arata!

  2. Daaa, si mie-mi plac, arata foarte bine!

  3. Ca bine mai arata sandwichurile astea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.