Reteta zilei: Sandwich-uri cu carne de porc si sos de hrean
PrinteazaSandwich-uri cu carne de porc si sos de hrean din: ceapa, sare, piper, usturoi, rozmarin, pulpa de porc, sos worcestershire, supa de vita, dafin, cheddar, hrean.
Ingrediente:
- 1 ceapa feliata
- 1 linguriță de sare
- 1 lingurita de piper negru macinat
- 4 catei de usturoi zdrobit
- 2 linguri de rozmarin proaspat tocat + 1 crenguta de rozmarin proaspăt
- 1 kg pulpa de porc
- 2 linguri de sos Worcestershire
- 4 cesti de supa de vita
- 1 frunza de dafin
- focaccia cu rozmarin
- 2 cesti branza cheddar tocata
- ¼ ceasca hrean
Mod de preparare:
Așezați ceapa felii în partea de jos a unei cratite. Adaugati carnea.
Combinati sare, piper negru, usturoi zdrobit si rozmarin proaspat tocat într-un castron mic.
Frecati carnea cu acest amestec de condimente.
Se toarnă supa si sos Worcestershire.
Adaugati foaia de dafin și crenguta de rozmarin. Acoperiti si gatiti la foc potrivit timp de 3 ore.
Rupeti carnea cu o furculita.
Taiati focaccia si umpleti cu carne, presarati cu branza cheddar si dati la cuptor 2-3 minute.
Sandwich-uri cu carne de porc si sos de hrean
Pofta buna!
Ce bine arata sandwichul 🙂