Vita prajita cu legume din: carne de vita, ceapa, ardei, rosie, sos de soia, supa de vita, otet, pasta de usturoi, ceapa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 200 g carne de vită 1 ceapă 1 ardei gras roşu 1 roşie 1 lingură sos de soia 100 ml supă de vită sau de legume 2 linguriţe oţet 1 […]
Reteta zilei: Sandwich-uri cu piept de vita la cuptor
PrinteazaSandwich-uri cu piept de vita la cuptor din: ceapa cafea, zahar brun, sare, piper, rozmarin, vita, supa de vita, bere, otet balsamic, sos worcestershire, chifle.
Carnea de vită furnizează proteine complete, adică conține toți cei nouă aminoacizi esențiali de care corpul nostru are nevoie pentru a construi și repara țesuturile.
Carnea de vită este o bună sursă de fier heme, care este ușor absorbit de organism. Fierul este esențial pentru formarea hemoglobinei din sânge, care transportă oxigenul către celule.
Ingrediente:
- 1 ceapa felii
- 1/2 ceașcă de cafea măcinată
- 1/2 ceasca zahăr brun
- 1 lingura sare
- 1 lingura piper negru
- 1 lingura rozmarin proaspat tocat
- 2 kg piept de vită fara grăsime
- 2 cani supa de vita
- 1 cană de bere
- ½ ceasca otet balsamic
- ¼ cana sos Worcestershire
- chifle, pentru servire
Mod de preparare:
Se adaugă ceapa felii intr-o cratita.
Într-un castron mic, combina cafeaua, zaharul brun, sare, piper negru si rozmarin proaspat.
Frecati cu acest amestec pieptul de vită și adaugati în cratita peste ceapa.
Se toarnă supa de vită, bere, oțet balsamic și sos Worcestershire.
Gatiti la foc mic 3-4 ore.
Se scoate pieptul si se aseaza pe un platou. Cu o furculita rupeti fasii si adaugati inapoi in cratita.
Serviti cu chifle prăjite.
Sandwich-uri cu piept de vita la cuptor
Pofta buna!
Pofta buna!
Fuuuu, ce pofta mi-ai facut de un sandwich din asta 🙂