Cheeseburger cu Ciuperci și Sos de Muștar – Cheeseburgerul este o alegere excelentă pentru o masă delicioasă și satisfăcătoare. Combinarea suculenței cărnii de vită cu aromele bogate ale ciupercilor și sosului de muștar oferă o explozie de gusturi care va cuceri orice gurmand. Această rețetă detaliată te va ghida pas cu pas pentru a crea […]
Reteta zilei: Sangria cu aroma de struguri
PrinteazaSangria cu aroma de struguri din: brandy, lichior de portocale, zahar, portocala,limeta, mar, nectarina, vin spumant, sprite, struguri.
Ingrediente:
- 2 linguri brandy
- 2 linguri lichior de portocale
- 1/3 cana de zahar
- 1 portocala, taiata jumatati
- 2 limete
- 1 mar, decojit si tocat
- 1 nectarina, maruntita
- 1 sticla de vin spumant rece
- 1 ceasca de sprite
- Struguri congelati
Mod de preparare:
Intr-un ulcior mare, combinati brandy, lichior de portocale si zahar. Stoarceti sucul de la o lamaie si o jumatate portocala. Se amesteca pana se dizolva zaharul.
Feliati cealalta jumatate de portocala si se adauga in lcior, apoi se adauga merele tocate si nectarinele.
Adaugati vinul spumant, sprite si struguri. Puneti cuburi de gheata in pahare, impreuna cu ciorchini mici de struguri congelati si se toarna sangria. Garnisiti cu felii de lime si serviti.
Sangria cu aroma de struguri
Savurati!
Miel Umplut cu Spanac și Brânză Ricotta
Miel Umplut cu Spanac și Brânză Ricotta – Delicatesă Festivă Pentru Ocazii Speciale din: pulpa de miel, spanac, ricotta, parmezan, usturoi, oua, nucsoara, ulei, vin. Mielul umplut cu spanac și brânză ricotta este un fel de mâncare sofisticat, ideal pentru sărbători sau alte ocazii speciale. Acest preparat combină delicatețea cărnii de miel cu umplutura cremoasă […]