Reteta zilei: Sangria cu fructe si menta

Printeaza

Sangria cu fructe si menta din: vin, lichior de portocale, apa minerala, piersica, mar, portocala, lamaie, capsuni, afine, mure, frunze de menta.

 

Ingrediente:

  • 750 ml vin alb
  • 1/2 ceasca lichior de portocale
  • 1 litru apa mineral
  • 1 piersica, feliata
  • 1 mar, feliat
  • 1 portocala, tăiata
  • 1 lamaie mica, necurățate și tăiate
  • 8-10 căpșuni mijlocii, tulpini eliminate și reduse la jumătate
  • 16 de afine
  • 16 de mure
  • frunze proaspete de menta pentru ornat (opțional)

 

Mod de preparare:

Puneti vinul intr-un recipient mare.

Adaugati lichior și apa minerala.

Se amesteca pentru a se combina.

Adaugati toate fructele și amestecati.

Dati la frigider pentru cateva ore.

Serviti cocktail-ul rece, garnisit cu menta proaspata.

 

Sangria cu fructe si menta

Sangria cu fructe si menta

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Reteta Watermelon Sangria – Cum sa prepari o Sangria cu pepene galben

Reteta Watermelon Sangria – Cum sa prepari o Sangria cu pepene galben din: pepene galben, vin alb sec, lichior de portocale, zahar, portocala, lamaie, lime, apa minerala carbogazoasa, gheata.   Ingrediente: 1 pepene galben matur 1 sticla de vin alb sec 1/4 de ceasca de lichior de portocale 2 linguri de zahar 1 portocala, taiata […]

Sangria – un punch delicios

Sangria din: portocale, vin rosu, capsuni, piersici, mere, pere. brandy, lichior de portocale, limonada. Sangria, un punch delicios, usor de pregatit, traditional din Spania care ne poarta cu gandul la briza marii de fiecare data cand il savuram. Un mix de fructe cu vin si lichior sau brandy cu care va puteti delecta impreuna cu […]

 

 

 

 

 

 

2 comentarii

  1. O sa fac si eu sangria, n-am mai baut de mult

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.