Serbet de trandafiri din: flori de trandafir, zahar, sare de lamaie, lamaie. Ingrediente: 250 g flori de trandafiri 1 kg zahăr 1 vârf de cuţit sare de lămâie 1/2 lămâie Mod de preparare: Se aleg trandafiri speciali pentru dulceaţă, se smulg petalele, se taie partea albă de la bază cu o foarfecă foarte curată. […]
Serbet de mango cu gheata din: mango, limeta, gheata. Ingrediente: 2 mango 1/2 limeta, stoarsa 2 cupe de gheață Mod de preparare: Curatati si maruntiti mango. Se transferă la blender împreună cu suc de lămâie. Procesari pana se omogenizeaza. Adaugati gheata si omogenizati din nou. Transferati in pahare si serviti imediat. Serbet de mango cu […]
Serbet de banane cu afine din: banana, portocale, afine, miere, gheata. Ingrediente: 1 banană congelata 2 portocale, decojite 1 lingura coaja de portocala ½ ceasca de afine 2 linguri de miere 4 cuburi de gheata Mod de preparare: Puneti toate ingredientele in blender si omogenizati. Adăugați gheata si omogenizati din nou. Serviti serbetul imediat. […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Imi dai si mie din sorbetul asta?