Tagliatelle cu fructe de mare – un fel de mâncare elegant și plin de gust care combină textura fină a pastelor cu prospețimea fructelor de mare. Perfect pentru o cină romantică sau o seară specială în familie, acest fel de mâncare va transporta simțurile direct pe țărmurile Italiei. Pregătire: 15 minute Gătit: 15 minute Total: […]
Reteta zilei: Shaorma cu piept de pui si legume
PrinteazaShaorma cu piept de pui si legume din: lipii, sos de branza albastra, piept de pui, spanac, sos iute, ceapa rosie, morcovi, branza albastra.
Ingrediente:
- 1-2 lipii
- 2 linguri de sos de branza albastra
- 1/4 ceasca spanac
- 1 ceașca piept de pui, fiert și tocat
- 2 linguri de sos iute
- 1/4 ceasca morcov, tocat
- 1/4 ceapa roșie, taiata felii subțiri
- 1 lingura branza albastra
Mod de preparare:
Puneti sosul de branza albastra in mijlocul lipiilor. Adaugati spanacul pe partea de sus a sosului de branza albastra.
Amestecati carnea de pui tocata cu sosul iute. Adaugati peste spanac. Adaugati apoi ceapa felii, morcov tocat si branza albastra.
Strangeti partile lateral si rulati lipiile. Serviti imediat.
Shaorma cu piept de pui si legume
Pofta buna!
Supă rapidă de broccoli cu cheddar
Supă rapidă de broccoli cu cheddar – rețetă cremoasă, gata în 20 de minute, o alegere perfectă pentru o cină hrănitoare. Această rețetă se prepară în doar 20 de minute, fiind ideală pentru serile în care îți dorești ceva ușor, dar plin de gust. Cremozitatea supei este accentuată de aroma intensă a brânzei cheddar, iar […]
Cea mai de succes mancare a romanilor :))