Reteta zilei: Snitel intepat
PrinteazaO reteta delicioasa de snitel intepat din: carne de porc, ciuperci, bacon, salata verde, ou, pesmet si ardei iute.
- 500 g carne de porc slaba (piept de pui sau carne de vitel)
- 200 g ciuperci proaspete cu palarie mare
- 150 g bacon
- salata verde
- 1 ou
- pesmet asezonat: la 4 linguri de pesmet, adaugi o jumătate de linguriţă de sare, o jumătate de linguriţă de piper negru măcinat şi o lingură de cimbru măcinat.
- ardei iute
Mod de preparare:
Taie ciupercile in asa fel incat sa obtii discuri subtiri.
Taie carne felii subtiri si o bati foarte bine. Pe o felie de carne, asezi o felie de bacon.
Deasupra pui o felie de ciuperci si inca una de carne. Dai prin ou si pesmet.
Pisezi bine, apoi infingi sendvisul din carne intr-un bat pentru frigaruie. Dai prin oul batut si pesmet si prajesti.
Snitel intepat
Pofta buna!
Foarte bun snitelul, dar nu cred ca-i tocmai ok numele retetei