Reteta zilei: Snitele de curcan
PrinteazaSnitele de curcan din: piept de curcan, lamaie, usturoi, faina, oua, apa, boia, ulei, sare, piper, legume.
Ingrediente:
- 4 fileuri de piept de curcan
- sucul de la 1 lamaie
- 2 catei de usturoi tocat
- făină
- 1-2 ouă
- 1 lingura apă
- boia de ardei
- ulei
- sare si piper
- legume, pentru servire
Mod de preparare:
Bateti fiecare bucata de carne cu ciocanul.
Într-un castron, combinati suc de lămâie, usturoi, sare și piper.
Dati carnea prin amestec si pastrati deoparte.
Între timp, umpleti o farfurie cu faina, bateti oul si apa impreuna intr-o alta și apoi amestecati impreuna faina cu ou si asezonati cu sare boia si piper.
Dati carnea prin amestec si raciti in frigider 30 de minute.
Într-o tigaie mare, se încălzește ulei. Scufundati carnea si prajiti bin pe ambele parti.
Scoateti și scurgeti pe hârtie de bucătărie.
Se serveste imediat cu legume.
Snitele de curcan
Pofta buna!
poate iti place si:
Snitele de curcan cu rosii si sos de ciuperci
O reteta delicioasa de snitele de curcan cu rosii si sos de ciuperci din: snitele de curcan, ceapa, untdelemn, praz, ciuperci, sos de soia, rosii, patrunjel si smantana. Ingrediente: 500 gr şniţele de curcan 2 cepe 2 linguri de untdelemn 2 bucăţi de praz 500 gr ciuperci 1/8 l supă 3 linguri de sos de […]
Piept de curcan cu alune din: piept de curcan, prune, ciuperci, alune, sare, piper negru şi roşu, vin alb dulce, ceapă roşie, unt, ulei de măsline, boia dulce şi iute, cimbru verde. Ingrediente: 500 g piept de curcan 400 g prune 300 g ciuperci 150 g alune sare piper negru şi roşu Pentru sos: 100 ml vin alb dulce o ceapă […]
Rulada din piept de curcan cu dovlecei
Rulada din piept de curcan cu dovlecei din: file de piept de curcan, ceapa, ciuperci, dovlecei, ulei de masline, ardei gras, ou, boia dulce, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 1 1/2 file de piept de curcan 1 ceapa 300 g ciuperci felii conservate 2 dovlecei 5 linguri ulei de masline 1 ardei gras 1 ou boia […]
Pofta buna!
Sunt foarte bune snitele astea din carne de curcan, oricum, ies mult mai bune decat alea facute din carnea de pui, asta-i clar