Reteta zilei: Snitele de porc aromate
PrinteazaSnitele de porc aromate din: carne de porc, faina, oua, ulei de masline, pudra de ceapa, pudra de usturoi, sare, piper.
- 1 1/2 kg pulpa de porc
- 1/2 cană făină
- 2 ouă bătute
- 2 linguri ulei de măsline
- 3/4 linguriță de ceapă pudră
- 3/4 linguriță praf de usturoi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiați carnea pentru snitele si bateti cu un ciocan de carne.
Condimentarti cu sare și piper.
Într-un bol mic, bateți 2 ouă cu o furculiță.
Într-o farfurie separată, amestecați împreună făina, pudra de ceapă, praful de usturoi și un vârf de sare.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Înmuiați fiecare snitel în făină, apoi în ouă, apoi din nou în făină.
Se prăjesc timp de 3-4 minute pe fiecare parte.
Serviti calde.
Snitele de porc aromate
Pofta buna!