Reteta zilei: Snitele de porc cu ou

Printeaza

Snitele de porc cu ou din: carne de porc, faina, ou, sare, piper, ulei.

Ingrediente:

  • 4 bucati carne de porc
  • 1/4 cană de făină
  • 1 ou
  • sare si piper, dupa gust
  • 2 linguri ulei

 

 

Mod de preparare:

Într-un vas puțin adânc, combinați făina, sarea și piperul.

Într-un castron separat, bateți ușor oul cu o furculiță.

Snitele de porc cu ou
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, la foc mediu-mare.

Dati carnea prin făină, scuturand excesul.

Inmuiați apoi în amestecul de ouă.

Snitele de porc cu ou
Prăjiți snitelele cate 2 minute pe fiecare parte.

Serviti calde.

Snitele de porc cu ou

Snitele de porc cu ou

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Snitel de porc cu ciuperci

Snitel de porc cu ciuperci

Snitel de porc cu ciuperci din: manatarci, ceapa, ciuperci, snitele de porc, sare, piper, faina, unt, vin si smantana. Ingrediente: 10 manatarci 2 cepe mici 400 g ciuperci champignon 8 snitele de porc (a 80g) sare piper 2 linguri faina 2 linguri unt topit 100 ml vin alb 150 g smantana   Mod de preparare: Se […]

 

Snitele de porc cu lamaie, parmezan si seminte de pin

Snitel de porc in pesmet

Snitel de porc in pesmet din: cotlete de porc, sare, faina, pesmet, ou, lapte, ulei. Ingrediente: 6 cotlete de porc 1/2 linguriţă sare 40 g făină 65 g pesmet 1 ou 4 linguri lapte 3 linguri ulei   Mod de preparare: Se taie grăsimea de pe cotlete, iar feliile de carne se aşază între două foi […]

 

Snițele de Pui Crocante cu Susan

Snițele de Pui Crocante cu Susan din: piept de pui, faina, oua, pesmet, seminte de susan, ulei, sare, piper.  Transformați un simplu piept de pui într-o experiență culinară de neuitat cu această rețetă de snițele. O crustă aurie și aromată înconjoară delicatețea puiului, oferind un contrast textural și gustativ irezistibil. Acest fel de mâncare reprezintă […]

 

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-snitele-porc html

1 comentariu

  1. Parerea mea este ca se da intai prin ou apoi prin faina. Altfel la prajire se dezlipeste carnea de invelisul formt din ou si faina…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.