Reteta zilei: Sorbet de piersici pe pat de capsuni feliate
PrinteazaO reteta de sorbet de piersici pe pat de capsuni feliate din: piersici, apa, zahar si suc de lamaie.
Ingrediente:
- 7 piersici coapte, decojite şi fără sâmburi
- 160 ml de apă
- 150 g de zahăr
- 1/4 linguriţă de suc de lamaie proaspat
Mod de preparare:
Tăiaţi piersicile bucati potrivite. Le puneti intr-o cratita cu apa la foc mediu si gatiti aproximativ 10 minute. Luati cratita de pe foc adaugăti zahărul. Se amestecă şi se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
Se toarnă conţinutul într-un blender şi mixati pana obtineti piure.Se adauga sucul de lamaie. Dati la fcaongelator pentru cateva ore. Serviti pe pat de capsuni feliate.
Sorbet de piersici pe pat de capsuni feliate
Pofta buna!
Ce bine arata sorbetul