Reteta zilei: Sorbet de piersici pe pat de capsuni feliate

Printeaza

O reteta de sorbet de piersici pe pat de capsuni feliate din: piersici, apa, zahar si suc de lamaie.

Sorbet de piersici pe pat de capsuni feliate

 

Ingrediente:

  • 7 piersici coapte, decojite şi fără sâmburi
  • 160 ml de apă
  • 150 g de zahăr
  • 1/4 linguriţă de suc ​​de lamaie proaspat

 

 

Mod de preparare:

Tăiaţi piersicile bucati potrivite. Le puneti intr-o cratita cu apa la foc mediu si gatiti aproximativ 10 minute. Luati cratita de pe foc adaugăti zahărul. Se amestecă şi se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.

Sorbet_de_piersici_pe_pat_de_capsuni_feliate_02

Se toarnă conţinutul într-un blender şi mixati pana obtineti piure.Se adauga sucul de lamaie. Dati la fcaongelator pentru cateva ore. Serviti pe pat de capsuni feliate.

Sorbet_de_piersici_pe_pat_de_capsuni_feliate_04

Sorbet de piersici pe pat de capsuni feliate

 

Sorbet de piersici pe pat de capsuni feliate

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ce bine arata sorbetul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.