Gâscă la Grătar cu Sos de Merișoare din: piept de gasca, merisoare, miere, ulei de masline, usturoi, sare, piper, cimbru sau busuioc. Ingrediente: 2 bucăți de piept de gâscă 200 g de merișoare proaspete sau congelate 2 linguri de miere 1 lingură de ulei de măsline 2 căței de usturoi, zdrobiți Sare și piper negru […]
Reteta zilei: Sos barbeque
PrinteazaSos barbeque din: ketchup, apa, otet, ulei, ceapa, sos worcestershire, zahar brun, seminte de mustar, oregano, dafin, sare, piper, chili.
Ingrediente:
- 1 ceasca ketchup
- 1/2 cana apă
- 1/4 oțet de vin
- 2 linguri de ulei
- 2 linguri de ceapă tocată
- 2 linguri de sos Worcestershire
- 1 lingura zahar brun
- 1 lingurita semințe de muștar
- 1 lingurita oregano uscat, zdrobit
- 1 frunza de dafin
- 1/2 lingurita sare
- 1/2 linguriță piper proaspăt măcinat
- 1/4 lingurita praf de chili
Mod de preparare:
Combină toate ingredientele într-o tigaie la foc mediu și se fierb timp de aproximativ 20 de minute.
Scoateți frunza de dafin si depozitati intr-un borcan.
Serviti cu friptura, dupa preferinta.
Sos barbeque
Pofta buna!
Gâscă în Sos de Vin Roșu cu Ciuperci
Gâscă în Sos de Vin Roșu cu Ciuperci din: gasca, vin rosu, ciuperci, ceapa, usturoi, ulei de masline, rozmarin, sare, piper. Această preparare, îmbibată în istoria europeană, a evoluat de-a lungul secolelor, devenind o emblemă a bucătăriei fine. Este o rețetă ce îmbină luxul cu tradiția, oferind o experiență gustativă complexă și sofisticată. Reteta Gâscă […]
Shakshuka – Ouă prăjite în sos de roșii
Shakshuka – Ouă prăjite în sos de roșii din: ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, ardei iute, boia, chimion, rosii, sare, piper, oua, patrunjel. Shakshuka este o rețetă tradițională de origine nord-africană, cu influențe mediteraneene, care a devenit extrem de populară în întreaga lume datorită aromei sale bogate și a consistenței unice. Acest preparat aduce […]
Rapane în Sos de Unt și Capere: O Reteta Simplă și Gustoasă
Rapane în Sos de Unt și Capere: O Reteta Simplă și Gustoasă din: rapane, unt, suc de lamaie, capere, sare, piper, frunze de patrunjel. Rapanele în sos de unt și capere reprezintă o rețetă simplă, dar elegantă, ce aduce în prim-plan aromele marine și ușurința preparării. Combinația de rapane, unt, lămâie și capere oferă un […]
Savurati!
O sa incerc si eu sosul, sa vad cum iese
Este bun sosul asta?