Marinada pentru vanat cu vin din: vin alb, otet, ulei, dafin, sare, boabe de piper. Ingrediente: 200 ml de vin alb 4 linguri de oţet 3 linguri de ulei 3-4 foi de dafin o linguriţă de sare o linguriţă de boabe de piper Mod de preparare: Se curăţă carnea de piele, se spală foarte […]
Reteta zilei: Sos de casa pentru friptura
PrinteazaSos de casa pentru friptura din: ceapa, usturoi, ketchup, lamaie, sos worcestershire, otet de vin alb, apa, zahar brun, mustar dijon.
Ingrediente:
- 1 ceapa, tocata
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1 cana ketchup
- 1 lamaie, stoarsa
- 1/4 ceasca sos worcestershire
- 1/4 cana de otet de vin alb
- 1/4 cana de apa
- 2 linguri zahar brun
- 1 lingura mustar de dijon
Mod de preparare:
Intr-o tigaie combinati toate ingredientele si fierbeti timp de 30 minute amestecand din cand in cand.
Se toarna sosul ingrosat printr-o sita intr-un recipient. Se lasa sa se raceasca si se foloseste sau se tine la frigider.
Sos de casa pentru friptura
Pofta buna!
poate iti place si:
Sos brun pentru carne de vanat
Sos brun pentru carne de vanat din: unt, faina, vin negru, apa, sare, cimbru, patrunjel. Ingrediente: 1 lingură cu unt 2 linguri cu făină 1 pahar cu vin negru 1 pahar cu apă sare cimbru foi de dafin frunze de pătrunjel Mod de preparare: Spălaţi frunzele de pătrunjel şi păstraţi şi tijele, scuturaţi de apă, […]
Pofta buna!
Perfect sosul asta