Sos de mustar – perfect pentru orice preparat – Sosul de mustar este un adaos versatil și delicios pentru o varietate de preparate culinare. Indiferent dacă îl folosiți pentru a marina carne, ca dressing pentru salate sau ca dip pentru legume, acest sos simplu de preparat vă va impresiona cu siguranță. Descoperiți rețeta noastră de […]
Reteta zilei: Sos de dovleac
PrinteazaSos de dovleac din: ulei de masline, ceapa, usturoi, dovleac, sare, piper, nucsoara, salvie, supa de legume, paste, nuci, parmezan.
Ingrediente:
- 2 linguri de ulei de măsline
- ½ ceasca ceapa cubulete
- 2 catei de usturoi tocat
- 1 dovleac curatat de seminte si tocat
- ½ linguriță de sare
- ½ linguriță piper negru
- 1/2 lingurita nucsoara
- 6 frunze de salvie proaspata tocata
- 2 cesti supa de legume
Ingrediente servire:
- paste fierte
- nuci confiate tocate
- parmezan ras
- frunze de salvie prajite
Mod de preparare:
Adăugați ulei de măsline într-o tigaie adâncă la foc mediu.
Adaugati ceapa si gatiti 3-5 minute, se adaugă usturoiul și gatiti pentru 1 minut. Adaugati dovleacul si gatiti 4-6 minute.
Adăugați sare, piper, nucsoara si salvie.
Se toarnă supa de legume peste.
Acoperiti tigaia si gatiti aproximativ 8-10 minute.
Se transferă toate ingredientele in blender.
Se omogenizeaza.
Serviti sosul de dovleac cu paste, nuci confiate, parmezan si salvie sau depozitati la rece.
Sos de dovleac
Pofta buna!
Sos de mustar – perfect pentru orice preparat
Sos de Gorgonzola: o alegere excelentă pentru cei care apreciază aromele bogate și intense. Acest sos cremos este perfect pentru a însoți fripturile, pastele sau legumele. Prepararea acestui sos este rapidă și ușoară, transformând orice fel de mâncare într-o experiență culinară deosebită. Ingrediente Gorgonzola (150g): O brânză albastră italiană cu un gust intens și cremos. […]
Interesant si nu sosul asta