Sosul Hoisin: Ghidul Complet – Istorie, Rețete și Utilizări Culinare. Sosul Hoisin, cunoscut pentru gustul său unic, dulce și sărat, este un element de bază în bucătăria chineză și a cucerit bucătării din întreaga lume. Sosul Hoisin are origini străvechi în China, cu referințe care datează încă din dinastiile antice. Numele “hoisin” este derivat din […]
Reteta zilei: Sos enchilada
PrinteazaSos enchilada din: ulei de canola, amidon de porumb, praf de chilli, chimen, supa de pui, sos de rosii, oregano, sare si gust.
Ingrediente:
- 3 linguri ulei de canola
- 1/3 ceasca amidon de porumb
- 1/3 ceasca praf de chili
- 2 lingurite de chimen
- 4 cesti supa de pui
- 1 ceasca sos de roșii
- 2 lingurite oregano uscat
- sare dupa gust
Mod de preparare:
Intr-o tigaie mare se incalzeste uleiul, se adauga amidonul de porumb, praful de chili, chimenul si se gatesc 1 minut.
Adaugati supa de pui si sosul de rosii si amestecati pana se omogenizeaza.
Lasati sa fiarba timp de 1 minut. Opriti focul, adaugati oregano și condimentati cu sare dupa gust.
Sos enchilada
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Tzatziki: Sosul Grecesc Perfect – Istoria, Rețeta și Secretele Sale
Tzatziki: Sosul Grecesc Perfect – Istoria, Rețeta și Secretele Sale. Tzatziki, cu textura sa cremoasă și gustul răcoritor, nu este doar un simplu sos – este o parte esențială a bucătăriei grecești, având o istorie bogată și o evoluție interesantă. Tzatziki își are rădăcinile în bucătăria otomană, cu influențe din Orientul Mijlociu și Balcani. Se […]
Pofta buna!
ASta-i un sos mexican 🙂