Piftie de Aripi de Pui: un preparat tradițional românesc, savurat în special în perioada sărbătorilor de iarnă. Este o mâncare rece, aromată și consistentă, care aduce împreună simplitatea ingredientelor cu bogăția gustului. Preparată din aripi de pui, această piftie are o textură gelatinoasă și o aromă intensă, fiind ideală pentru a fi servită ca aperitiv […]
Reteta zilei: Sos guacamole cu ardei iute
PrinteazaSos guacamole cu ardei iute din: avocado, rosie, coriandru, ardei iute, suc de lamaie, sare.
Poate te intereseaza si:
- Sos guacamole cu rosii si coriandru
- Sos guacamole cu pui in cuib de salata verde
- Sos guacamole cu usturoi
Ingrediente:
- 3 catei de usturoi, necurățat
- 3 avocado
- 1 rosie, fara semințe, cuburi
- 1/4 ceasca coriandru tocat
- 2 linguri de ardei iute tocat
- 1 lingura de suc de lămâie
- 1/2 linguriță de sare
Mod de preparare:
Puneti usturoiul într-o tigaie mica la foc mediu si gatiti, intorcand ocazional, 10-15 minute. Lasati sa se raceasca, decojiti si pasati cu o furculita.
Scoateti avocado din coaja si puneti intr-un bol. Adaugati usturoiul, cubulete de rosii, coriandru, ardei iute, suc de lămâie și sare.
Pasati, amestecand bine. Dati la frigider până serviti.
Sos guacamole cu ardei iute
Pofta buna!
Ceai Wu Yi Shan sau Ceaiul Wuyi
Ceai Wu Yi Shan sau Ceaiul Wuyi – Ceaiul Wu Yi Shan, cunoscut și sub numele de ceaiul din munții Wuyi, este un ceai oolong renumit pentru aroma sa complexă și istoria sa îndelungată. Originar din regiunea muntoasă Wuyi din China, acest ceai este adesea considerat unul dintre cele mai fine ceaiuri din lume. Istoria […]