Sos cu mustar si smantana din: smantana, mustar, sare. Ingrediente: 250 ml smântână 100 g muştar sare Mod de preparare: Se amestecă bine, într-un castron, smântână cu muştarul, cu sare, după gust, până se obţine un sos omogen.
Sos iute de rosii cu coriandru din: rosii, ceapa, coriandru, ardei iute, limeta, sare.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se încălzește tigaia și se adaugă puțin ulei. Adăugați roșiile și gatiti aproximativ 1 minut, astfel incat sa puteti indeparta coaja.
Indepartati coaja si procesati in blender. Se transfera sosul într-un castron.
Incorporati ceapa si coriandrul.
Adaugati apoi ardeiul iute, caruia i-ati indepartat semintele.
Amestecati sa se combine toate ingredientele.
Adaugati suc de limeta si sare, dupa gust.
Răciți și serviți, dupa preferinta.
Sos iute de rosii cu coriandru
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Sos cu mustar si smantana din: smantana, mustar, sare. Ingrediente: 250 ml smântână 100 g muştar sare Mod de preparare: Se amestecă bine, într-un castron, smântână cu muştarul, cu sare, după gust, până se obţine un sos omogen.
Sos vinegrette cu tarhon din: untdelemn, otet, piper, sare, tarhon, patrunjel, marar. Ingrediente: 100 g untdelemn 50 g oţet 2 g piper o legătură pătrunjel o legătură mărar o legătură tarhon sare Mod de preparare: Se diluează oţetul cu apă şi se amestecă bine cu untdelemnul. Se adaugă sare, piper, pătrunjel, mărar şi tarhon, toate […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.