Reteta zilei: Sos pesto din spanac si busuioc

Printeaza

Sos pesto din spanac si busuioc din: frunze de spanac, frunze de busuioc, nuci de pin, parmezan, ulei de masline.

 

Ingrediente:

  • 2 cani frunze de spanac proaspete
  • 2 cani frunze proaspete de busuioc
  • 2 linguri usturoi proaspat tocat fin
  • 2/3 ceasca nuci de pin
  • 1 1/3 cana parmezan ras
  • 2/3 cana ulei de masline

 

Mod de preparare:

Spalati si uscati frunzele de spanac si busuioc. Puneti in blender si procesati pana la omogenizare.

Adaugati usturoi, nuci de pin si parmezan si se proceseaza timp de 2-3 minute.

Incorporati uleiul si amestecati usor.

Folositi sosul pesto la paste, pentru lasagna sau serviti cu legume, pui sau peste.

 

Sos pesto din spanac si busuioc

Sos pesto din spanac si busuioc

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Pizza cu Roșii Cherry și Pesto de Busuioc

Pizza cu Roșii Cherry și Pesto de Busuioc: o reinterpretare vibrantă și aromată a clasicului fel de mâncare italian. Combinația de roșii cherry dulci, cu pesto bogat în arome și aluat crocant face din această pizza o opțiune perfectă pentru cine ușoare, petreceri sau pur și simplu pentru o seară relaxantă acasă. Timp de preparare […]

Friptură de Rață cu Sos de Portocale

Friptură de Rață cu Sos de Portocale. Un clasic al bucătăriei franțuzești, cunoscut sub numele de “Canard à l’Orange“. Este un fel de mâncare sofisticat, care îmbină textura bogată și aroma puternică a raței cu dulceața acidulată a portocalelor, creând un contrast de gusturi care încântă palatele cele mai rafinate. Timp de preparare Pregătire: 20 […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Gabriela Martin

    Ce verde arata sosul asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.