Reteta zilei: Sos pesto din spanac si busuioc
PrinteazaSos pesto din spanac si busuioc din: frunze de spanac, frunze de busuioc, nuci de pin, parmezan, ulei de masline.
Ingrediente:
- 2 cani frunze de spanac proaspete
- 2 cani frunze proaspete de busuioc
- 2 linguri usturoi proaspat tocat fin
- 2/3 ceasca nuci de pin
- 1 1/3 cana parmezan ras
- 2/3 cana ulei de masline
Mod de preparare:
Spalati si uscati frunzele de spanac si busuioc. Puneti in blender si procesati pana la omogenizare. Adaugati usturoi, nuci de pin si parmezan si se proceseaza timp de 2-3 minute.
Incorporati uleiul si amestecati usor. Folositi sosul pesto la paste, pentru lasagna sau serviti cu legume, pui sau peste.
Sos pesto din spanac si busuioc
Pofta buna!
Ce verde arata sosul asta!