Reteta zilei: Sos pesto din spanac si busuioc

Printeaza

Sos pesto din spanac si busuioc din: frunze de spanac, frunze de busuioc, nuci de pin, parmezan, ulei de masline.

Sos pesto din spanac si busuioc

Sos pesto din spanac si busuioc

 

Ingrediente:

  • 2 cani frunze de spanac proaspete
  • 2 cani frunze proaspete de busuioc
  • 2 linguri usturoi proaspat tocat fin
  • 2/3 ceasca nuci de pin
  • 1 1/3 cana parmezan ras
  • 2/3 cana ulei de masline

 

Mod de preparare:

Spalati si uscati frunzele de spanac si busuioc. Puneti in blender si procesati pana la omogenizare. Adaugati usturoi, nuci de pin si parmezan si se proceseaza timp de 2-3 minute.

Sos pesto din spanac si busuioc

Incorporati uleiul si amestecati usor. Folositi sosul pesto la paste, pentru lasagna sau serviti cu legume, pui sau peste.

Sos pesto din spanac si busuioc

Sos pesto din spanac si busuioc

Sos pesto din spanac si busuioc

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Gabriela Martin

    Ce verde arata sosul asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.