Salată de Urzici: Savoarea Primăverii în Farfurie din: urzici, rosii, castravete, ulei, suc de lamaie, sare, piper, feta. Cu sosirea primăverii, natura ne oferă o gamă variată de plante pline de nutrienți și gust, iar urzicile se numără printre cele mai apreciate. Acest fel de mâncare aduce nu numai culoare pe masă, dar și un […]
Reteta zilei: Sos pesto cu nuca
PrinteazaSos pesto cu nuca din: frunze de busuioc, usturoi, parmezan, nuci, sare, piper, ulei de masline.
Ingrediente:
- 2 cani frunze de busuioc
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1/2 cana parmezan ras
- 1/3 cana nuci
- 1/2 lingurita de sare
- 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
- 2/3 ceasca ulei de masline
Mod de preparare:
Puneti nucile si usturoiul intr-un blender. Procesati pana la omogenizare.
Adaugati frunzele de busuioc, sare și piper si procesati aproximativ 1 minut.
Incorporati usor uleiul de masline si procesati din nou pana la omogenizare.
Adaugati parmezan si procesati inca un minut.
Serviti imediat sau dati la rece intr-un recipient care se inchide ermetic.
Sos pesto cu nuca
Pofta buna!
Salată de Cartofi cu Tarhon din: cartofi, tarhon, ulei, otet, ceapa, saer, piper. Îmbogățită cu aroma distinctă a tarhonului, această salată de cartofi reprezintă o reinterpretare modernă și plină de savoare a unui clasic culinar. Perfectă ca garnitură la grătar sau ca fel principal într-o masă vegetariană, această salată combină simplitatea cu eleganța, oferind un […]
Cel mai bun sos