Reteta zilei: Sos pesto cu nuca

Printeaza

Sos pesto cu nuca din: frunze de busuioc, usturoi, parmezan, nuci, sare, piper, ulei de masline.

 

Ingrediente:

  • 2 cani frunze de busuioc
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1/2 cana parmezan ras
  • 1/3 cana nuci
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 2/3 ceasca ulei de masline

 

Mod de preparare:

Puneti nucile si usturoiul intr-un blender. Procesati pana la omogenizare.

Adaugati frunzele de busuioc, sare și piper si procesati aproximativ 1 minut.

Incorporati usor uleiul de masline si procesati din nou pana la omogenizare.

Adaugati parmezan si procesati inca un minut.

Serviti imediat sau dati la rece intr-un recipient care se inchide ermetic.

 

Sos pesto cu nuca

Sos_pesto_cu_nuca_06

 

Pofta buna!

 

 

 

Salată de Urzici

Salată de Urzici: Savoarea Primăverii în Farfurie din: urzici, rosii, castravete, ulei, suc de lamaie, sare, piper, feta. Cu sosirea primăverii, natura ne oferă o gamă variată de plante pline de nutrienți și gust, iar urzicile se numără printre cele mai apreciate. Acest fel de mâncare aduce nu numai culoare pe masă, dar și un […]

Salată de Cartofi cu Tarhon

Salată de Cartofi cu Tarhon din: cartofi, tarhon, ulei, otet, ceapa, saer, piper. Îmbogățită cu aroma distinctă a tarhonului, această salată de cartofi reprezintă o reinterpretare modernă și plină de savoare a unui clasic culinar. Perfectă ca garnitură la grătar sau ca fel principal într-o masă vegetariană, această salată combină simplitatea cu eleganța, oferind un […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.