Sos pesto cu parmezan si usturoi din: usturoi verde, parmezan, nuci, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper. Ingrediente: 1 legatura usturoi verde ⅓ cana parmezan ras ⅓ cana nuci prajite ¼ ceasca ulei de măsline 1 lingura suc de lamaie ½ linguriță sare ⅛ linguriță piper negru Mod de preparare: Curatati usturoiul. […]
Paste cu ciuperci si sos pesto din: paste, sare, piper, ulei de masline, castane, ciuperci, parmezan, usturoi, patrunjel, suc de lamaie, alune. Ingrediente: 400 g paste scurte la alegere sare, piper 1 lingură ulei de măsline 140 g castane fierte şi decojite 250 g ciuperci champignon parmezan ras Ingrediente sos pesto: 2 căţei de usturoi […]
Piure de cartofi cu sos pesto din: cartofi, spanac, lapte, patrunjel, pesto, seminte de pin. Ingrediente: 600g cartofi, tăiaţi în cuburi 100g de spanac 75ml de lapte semidegresat 1 legătură mică de pătrunjel 85g de pesto 2 linguriţe seminţe de pin Mod de preparare: Pune cartofii într-o cratiţă mare şi acoperă-i cu apă rece. Dă […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.