Reteta zilei: Sos pesto de rosii

Printeaza

Sos pesto de rosii din: rosii uscate, caju, usturoi, parmezan, busuioc, piper, sare, ulei de masline, apa.

 

Ingrediente: 

  • 100gr rosii uscate tocate julienne
  • ¼ ceasca caju
  • 6 catei de usturoi
  • ¼ cană parmezan ras
  • ¼ ceasca busuioc proaspat
  • ½ linguriță piper negru
  • ½ linguriță de sare
  • ½ ceasca ulei de măsline
  • ¼ cană cu apă

 

 

Mod de preparare:

Adaugati la blender roșii uscate, caju si usturoi.

Procesati, apoi adaugati parmezan, busuioc, piper negru și sare.

Incorporati uleiul și apa.

Serviti sosul rece.

 

Sos pesto de rosii

Sos_pesto_de_rosii_03

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

Creveti cu sos pesto si taitei

Creveti cu sos pesto si taitei din: taitei, busuioc, coriandru, arahide, ardei iute, limeta, ulei de susan, ulei de masline, creveti. Ingrediente:  300gr taitei 1 legatura busuioc 1 legatura coriandru 75 gr arahide 1 ardei iute rosu, fara seminte, tocat 1 limeta 2 linguri ulei de susan 2 linguri ulei de masline 400gr creveti, decorticati […]

 

Sos pesto rosu

Sos pesto rosu din: rosii uscate in ulei, seminte de pin, busuioc, parmezan, usturoi, ulei de masline, sare, piper. fara poza Ingrediente: 1 borcan de rosii uscate in ulei (280 g) 80 g de seminte de pin 12 frunze de busuioc proaspat 40 g de parmezan ras 3 catei de usturoi 50 ml de ulei […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. A iesit bun sosul pesto?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.