Reteta zilei: Sos pesto cu spanac si caju

Printeaza

Sos pesto cu spanac si caju din: spanac, usturoi, caju, piper, sare, ulei de masline, parmezan.

Ingrediente: 

  • 4 căni spanac tocat
  • 6 catei de usturoi tocat
  • ½ ceasca caju
  • ¼ linguriță piper negru
  • ½ linguriță de sare
  • ½ ceasca ulei de măsline
  • ¼ ceasca parmezan

 

 

Mod de preparare:

Adaugati spanac, usturoi și caju la blender.

Omogenizati timp de 5-10 secunde.

Adaugati sare, piper și ulei de măsline, amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza.

Incorporati parmezan și omogenizati.

Serviti cu garnitura, dupa preferinta.

 

Sos pesto cu spanac si caju

Sos pesto cu spanac si caju

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Reteta zilei: Sos pesto cu usturoi si parmezan

Sos pesto cu usturoi si parmezan din: usturoi, sare, piper, busuioc, nuci de pin, parmezan, ulei de masline. Poate iti place si: Sos de branza cu bacon si ardei iute Sos pentru friptura Ingrediente:  2 catei de usturoi, zdrobit ½ linguriță sare 1 linguriță de piper negru 1 cană frunze de busuioc 2 linguri de […]

Sos pesto cu somon si sparanghel

Sos pesto cu somon si sparanghel din: sparanghel, spanac, parmezan, seminte, usturoi, ulei de masline, piper, paste, somon. Ingrediente: 225 g de sparanghel 1 mână de spanac 50 g de parmezan ras 1 lingură seminţe de pin 1 căţel de usturoi 1 lingură ulei de măsline piper negru 500 g de paste 200 g de […]

 

 

 

 

2 comentarii

  1. Trebuie sa incerc si eu sosul asta!

  2. Si eu vreau sa-l prepar, sa vad cum iese 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.