Reteta zilei: Sos pesto

Printeaza

Sos pesto din: busuioc, usturoi, nuci, parmezan, sare, piper si ulei de masline extravirgin.

 

Ingrediente:

  • 2 cani busuioc proaspat
  • 1 cătel de usturoi
  • ¼ ceasca de nuci
  • ½ ceasca parmezan ras sau brânză Pecorino
  • ¼ lingurita de sare
  • piper negru proaspăt macinat
  • 2/3 ceasca de ulei de masline extravirgin

 

 

Mod de preparare:

Adaugă primele sase ingrediente intr-un procesor de alimente si pulseaza pana la omogenizare.

Adăugati ulei de măsline si se amestecă din nou până se combina bine.

Serviti imediat sau bagati la frigider, acoperit, până la servire.

 

Sos pesto

Sos pesto

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

Pui cu paprika

Pui cu paprika din: pui, dressing, pesmet, sare, piper, paprika. Carnea de pui este o sursă excelentă de proteine cu valoare biologică ridicată. Aceasta înseamnă că conține toți aminoacizii esențiali necesari pentru creșterea și întreținerea țesuturilor corpului. Carnea de pui furnizează vitamine și minerale esențiale, cum ar fi niacina (vitamina B3), fosfor, seleniu și vitamina […]

Mac and Cheese cremos – Rețeta clasica americana

Mac and Cheese cremos – Rețeta clasica americana din: macaroane, lapte, branza cheddar, unt, faina, sare, pesmet.   Ingrediente: 200g macaroane (sau paste cu coadă de soricel) 2 căni de lapte 2 căni de brânză cheddar rasă 2 linguri de unt 2 linguri de făină Sare și piper, după gust Pesmet (opțional, pentru acoperirea de […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. O sa incerc sosul pesto, sa vedem daca-mi iese

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.