Sos chili pentru fripturi din: zeamă de la carnea de vită, pastă de roşii, pastă de chili, zeama de lămâie. Ingrediente: 1/3 cană zeamă de la carnea de vită 2 linguriţe pastă de roşii 1 linguriţă pastă de chili zeama de la o lămâie Mod de preparare: Prăjiţi într-o tigaie ceea ce rămâne din amestecul în […]
Crema de branza cu aroma de lamaie din: branza de capra, iaurt, suc de lamaie, coaja de lamaie, sirop de artar, ulei de masline, sare, piper. Ingrediente: 125 gr brânză de capră ¼ ceasca iaurt 2 lingurițe suc de lămâie 1 lingurita coaja de lamaie ½ linguriță de sirop de arțar 1 lingurita ulei […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.