Scrumbie cu Sos de Capere: Rețeta Perfectă pentru un Deliciu Culinar – Scrumbia este un pește cunoscut pentru textura sa delicată și gustul său distinct, bogat și ușor sărat. Combinat cu un sos de capere aromat și revigorant, acest preparat devine o adevărată delicatesă. Ingrediente: Pentru scrumbie: 4 fileuri de scrumbie Sare și piper, după […]
Reteta zilei: Sos de rosii uscate cu aroma de busuioc
PrinteazaSos de rosii uscate cu aroma de busuioc din: rosii uscate, caju, usturoi, parmezan, busuioc, piper, sare, ulei de masline, apa.
Ingrediente:
- 500gr rosii uscate
- ¼ cana caju
- 6 catei de usturoi
- ¼ cana parmezan, ras
- ¼ ceasca busuioc proaspat
- ½ lingurita piper negru
- ½ lingurita de sare
- ½ ceasca ulei de masline
- ¼ cana de apa
Mod de preparare:
adauga rosiile, cajuul si usturoiul in blender. Procesati pana la omogenizare, se adauga parmezan, busuioc, piper negru si sare.
Procesati din nou, apoi incorporati uleiul de masline si apa si procesati bine.
Transferati intr-un bol si serviti cu friptura sau garniture dupa preferinta.
Sos de rosii uscate cu aroma de busuioc
Pofta buna!
Supă Cremă de Cartofi cu Lapte Integral
Supă Cremă de Cartofi cu Lapte Integral – este un preparat perfect pentru zilele reci sau pentru momentele în care dorești să te răsfeți cu o masă delicioasă și hrănitoare. Această supă catifelată combină cartofii bogați în carbohidrați cu laptele integral, oferind o textură cremoasă și un gust savuros. Este ușor de preparat și perfectă […]