Reteta zilei: Sos de rosii uscate cu aroma de busuioc

Printeaza

Sos de rosii uscate cu aroma de busuioc din: rosii uscate, caju, usturoi, parmezan, busuioc, piper, sare, ulei de masline, apa.

 

Ingrediente:

  • 500gr rosii uscate
  • ¼ cana caju
  • 6 catei de usturoi
  • ¼ cana parmezan, ras
  • ¼ ceasca busuioc proaspat
  • ½ lingurita piper negru
  • ½ lingurita de sare
  • ½ ceasca ulei de masline
  • ¼ cana de apa

 

Mod de preparare:

adauga rosiile, cajuul si usturoiul in blender. Procesati pana la omogenizare, se adauga parmezan, busuioc, piper negru si sare.

Procesati din nou, apoi incorporati uleiul de masline si apa si procesati bine.

Transferati intr-un bol si serviti cu friptura sau garniture dupa preferinta.

 

Sos de rosii uscate cu aroma de busuioc

Sos_de_rosii_uscate_cu_aroma_de_busuioc_03

 

Pofta buna!

 

 

 

Scrumbie cu Sos de Capere

Scrumbie cu Sos de Capere: Rețeta Perfectă pentru un Deliciu Culinar – Scrumbia este un pește cunoscut pentru textura sa delicată și gustul său distinct, bogat și ușor sărat. Combinat cu un sos de capere aromat și revigorant, acest preparat devine o adevărată delicatesă. Ingrediente: Pentru scrumbie: 4 fileuri de scrumbie Sare și piper, după […]

Supă Cremă de Cartofi cu Lapte Integral

Supă Cremă de Cartofi cu Lapte Integral – este un preparat perfect pentru zilele reci sau pentru momentele în care dorești să te răsfeți cu o masă delicioasă și hrănitoare. Această supă catifelată combină cartofii bogați în carbohidrați cu laptele integral, oferind o textură cremoasă și un gust savuros. Este ușor de preparat și perfectă […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.