Reteta zilei: Sos de rosii uscate cu crema de branza

Printeaza

Sos de rosii uscate cu crema de branza din: rosii uscate, crema de branza, smantana, maioneza, sos tabasco, sare, piper, ceapa verde.

 

Ingrediente: 

  • 1/4 cana de rosii uscate tocate
  • 240gr crema de branza
  • 1/2 ceasca smantana
  • 1/2 cana maioneza
  • sos Tabasco, dupa gust
  • 1 linguriță de sare
  • 3/4 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 2 fire ceapa verde, feliata

 

 

Mod de preparare:

Puneti rosiile, crema de branza, smantana, maioneza, sos Tabasco, sare și piper într-un blender si omogenizati.

Adaugati ceapa verde si mai procesati putin.

Transferati intr-un bol si dati la rece cel putin o ora.

Serviti cu ceapa verde si dupa preferinta, cu legume proaspete sau chips-uri.

 

Sos de rosii uscate cu crema de branza

Sos de rosii uscate cu crema de branza

 

Pofta buna!

 

 

 

Pui la Grătar cu Sos de Măcriș

Pui la Grătar cu Sos de Măcriș – Rețeta Savuroasă pentru Zilele de Vară: Puiul la grătar cu sos de măcriș este un preparat delicios și sănătos, perfect pentru zilele însorite de vară. Aromele intense și prospețimea sosului de măcriș se combină armonios cu gustul suculent al puiului la grătar, rezultând un fel de mâncare […]

Limonadă cu Lime și Busuioc

Limonadă cu Lime și Busuioc. Această băutură îmbină prospețimea citricelor cu aroma subtilă și ușor condimentată a busuiocului, oferind o explozie de gusturi care răcorește și revigorează în zilele călduroase. Ingrediente 4 lime mari 1 lămâie mare (opțional, pentru un plus de dulceață) 1 legătură mică de busuioc proaspăt (aproximativ 10-12 frunze) 1 litru de […]

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Un deliciiu este sosul de rosii uscate 🙂 foarte gustos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.