Reteta zilei: Sos Salsa verde

Printeaza

Sos Salsa verde din: gogonele, usturoi, ardei iute, ceapa, supa de pui, coriandru, piper negru, sare si oregano.

Sos Salsa verde

Sos Salsa verde

 

Ingrediente:

  • 13 gogonele
  • 4 catei de usturoi
  • 2 ardei iuti jalapeno
  • ½ ceapa
  • 3 cesti supa de pui
  • coriandru
  • ½ lingurita piper negru
  • ½ lingurita de sare
  • oregano uscat

 

Mod de preparare:

Se incalzeste o tigaie la foc mediu si se adauga supa de pui. Adaugati gogonelele.

Sos Salsa verde

Se taie ardeii jalapeno in jumatate pe lungime, se scot semintele si se adauga in tigaie. Taiati ceapa bucati mari si se adauga in tigaie.

Sos Salsa verde

Taiati cateii de usturoi in jumatate si adaugati in tigaie. Adaugați oregano si fierbeti 10-15 minute. Se lasa sa se odihneasca, apoi adaugati in robotul de bucatarie si procesati pana la omogenizare.

Sos Salsa verde

Adaugati sare si piper, coriandru si procesati cateva secunde. Turnati intr-un bol si serviti la temperatura camerei sau rece cu tortilla sau ca sos pentru preparate de pui.

Sos Salsa verde

Sos Salsa verde

Sos Salsa verde

Pofta buna!

6 comentarii

  1. Ana Maria Ionescu

    Ce-mi place cum ti-a iesti sosul asta

  2. Uite ca mi-ai dat o idee in legatura cu un sos mai titzos asa

  3. E prea verde :))

  4. Delicios, si un strop iute, asa l-am facut 🙂

  5. Este foarte bun sosul asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.