Reteta zilei: Sos de smantana cu rucola si rozmarin

Printeaza

Sos de smantana cu rucola si rozmarin din: smantana, rucola, sos pesto, sare, piper, chili, paprika, rozmarin, nucsoara.

Ingrediente: 

  • 250 g smântână
  • 30 g rucola, fin tocata
  • 2 linguri sos pesto
  • sare si piper
  • chili
  • paprika și rozmarin
  • nucșoară

 

 

 

Mod de preparare:

Se amestecă toate ingredientele împreună intr-un bol.

Transferati intr-un castron de servire si serviti cu paste sau orice alta garnitura, dupa preferinta.

 

Sos de smantana cu rucola si rozmarin

Sos_de_smantana_cu_rucola_si_rozmarin_03

 

Pofta buna!

 

 

 

Salsa cu Roșii și Ceapă

Salsa cu Roșii și Ceapă – Salsa de Tomate y Cebolla: Această salsa proaspătă și vibrantă adaugă un plus de aromă și prospețime oricărui preparat, de la taco-uri și quesadilla, până la chipsuri de porumb. Salsa este unul dintre cele mai vechi condimente cunoscute, datând încă din perioada aztecilor și mayașilor. Inițial, era folosită pentru […]

Sos de Trufe și Parmezan

Sos de Trufe și Parmezan –  o delicatesă culinară care aduce un plus de eleganță și rafinament oricărui preparat. Acest sos cremos, bogat și intens aromat este perfect pentru a fi servit cu paste, carne sau legume. Trufele, cunoscute ca fiind „diamantele bucătăriei”, împreună cu parmezanul, creează un gust inconfundabil și sofisticat care va impresiona […]

 

Sos Hollandaise

Sos Hollandaise – Rețeta Clasică pentru Un Gust Desăvârșit – un sos clasic franțuzesc, renumit pentru textura sa catifelată și gustul bogat. Este un sos de bază în bucătăria franceză și este adesea servit cu ouă Benedict, legume la abur, pește sau carne de pui. Prepararea sosului Hollandaise necesită puțină atenție și tehnică, dar rezultatul […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.