Salsa cu Roșii și Ceapă – Salsa de Tomate y Cebolla: Această salsa proaspătă și vibrantă adaugă un plus de aromă și prospețime oricărui preparat, de la taco-uri și quesadilla, până la chipsuri de porumb. Salsa este unul dintre cele mai vechi condimente cunoscute, datând încă din perioada aztecilor și mayașilor. Inițial, era folosită pentru […]
Reteta zilei: Sos de smantana cu rucola si rozmarin
PrinteazaSos de smantana cu rucola si rozmarin din: smantana, rucola, sos pesto, sare, piper, chili, paprika, rozmarin, nucsoara.
Ingrediente:
- 250 g smântână
- 30 g rucola, fin tocata
- 2 linguri sos pesto
- sare si piper
- chili
- paprika și rozmarin
- nucșoară
Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele împreună intr-un bol.
Transferati intr-un castron de servire si serviti cu paste sau orice alta garnitura, dupa preferinta.
Sos de smantana cu rucola si rozmarin
Pofta buna!
Sos de Trufe și Parmezan – o delicatesă culinară care aduce un plus de eleganță și rafinament oricărui preparat. Acest sos cremos, bogat și intens aromat este perfect pentru a fi servit cu paste, carne sau legume. Trufele, cunoscute ca fiind „diamantele bucătăriei”, împreună cu parmezanul, creează un gust inconfundabil și sofisticat care va impresiona […]
Sos Hollandaise – Rețeta Clasică pentru Un Gust Desăvârșit – un sos clasic franțuzesc, renumit pentru textura sa catifelată și gustul bogat. Este un sos de bază în bucătăria franceză și este adesea servit cu ouă Benedict, legume la abur, pește sau carne de pui. Prepararea sosului Hollandaise necesită puțină atenție și tehnică, dar rezultatul […]