Reteta zilei: Sos de zmeura

Printeaza

Sos de zmeura din: zmeura si zahar pudra.

 

Ingrediente:

  • 150g zmeura
  • 45g Zahar pudra

 

 

Mod de preparare:

Puneti zmeura și zaharul pudra in robotul de bucatarie si procesati pana la omogenizare.

Strecurati intr-un bol pentru a elimina semintele de la zmeura.

Serviti cu inghetata sau prajitura dupa preferinta.

 

Sos de zmeura

Sos de zmeura

 

Pofta buna!

 

 

Pesto de leurdă cu migdale și parmezan

Pesto de leurdă cu migdale și parmezan – este o variantă a clasicului pesto italian, aducând în prim-plan aroma intensă și benefică a leurdei. Leurda, cunoscută și sub numele de usturoi sălbatic, este bogată în vitamine și minerale, oferind multiple beneficii pentru sănătate. Migdalele adaugă o textură crocantă și un gust subtil de nucă, în […]

Salsa de Pepene Galben cu Ardei Iute și Lime

Salsa de Pepene Galben cu Ardei Iute și Lime din: pepene galben, ardei iute, ceapa rosie, suc de lime, coriandru, sare, piper. Vara aceasta, răsfățați-vă papilele gustative cu o combinație unică de dulce și picant! Este un preparat revigorant și surprinzător, ideal pentru a adăuga un strop de culoare și savoare mâncărurilor voastre. Această salsa […]

Sos Ragu Traditional Italian

Sos Ragu Traditional Italian din: carne tocata, bacon, ceapa, morcovi, telina, usturoi, rosii in bulion, vin, pasta de tomate, dafin, oregano, sare, piper, ulei, parmezan. Sosul ragu este o rețetă clasică în bucătăria italiană, cunoscută pentru bogăția sa și complexitatea aromelor. Acest sos robust, preparat cu carne și legume, este perfect pentru a acompania diverse […]

Chimichurri Verde Brazilian

Chimichurri Verde Brazilian din: patrunjel, usturoi, ardei, suc de lamaie, otet, ulei, sare, piper, boia. Această variantă, populară în Brazilia, folosește mai mult usturoi și uneori adaugă sucul de lămâie pentru o aciditate sporită Această variantă, populară în Brazilia, folosește mai mult usturoi și uneori adaugă sucul de lămâie pentru o aciditate sporită Îmbogățit cu […]

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. O sa incerc si eu sosul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.