Pui in crusta de parmezan cu mustar din: pui, pesmet, parmezan, sare, unt, mustar dijon, sos worcestershire, usturoi. Carnea de pui furnizează vitamine și minerale esențiale, cum ar fi niacina (vitamina B3), fosfor, seleniu și vitamina B6. Datorită conținutului său bogat de proteine, carnea de pui este o opțiune excelentă pentru sportivi și pentru cei […]
Reteta zilei: Sote de cartofi si fasole verde la tigaie
PrinteazaSote de cartofi si fasole verde la tigaie din: cartof rosu, fasole verde, ulei de canola, usturoi, sare, piper, seminte de susan.
Ingrediente:
- 1 cartof rosu , curatat
- 100gr fasole verde, feliata pe diagonala
- 1 lingura de ulei de canola
- 1 catel de usturoi, tocat
- sare
- piper negru
- 1 lingura seminte de susan
Mod de preparare:
Feliati cartoful fasii subtiri, clatiti bine si scurgeti. Se incalzeste uleiul intr- o tigaie la foc mediu, gatiti usturoiul timp de 10 secunde.
Adaugati cartofii, se presara cu sare si se amesteca.
Acoperiti tigaia cu un capac si reduceti focul la mic. Gatiti timp de 1-2 minute.
Adaugati fasolea verde, presarati cu sare si amestecati. Se acopera cu capacul si se gatesc din nou pentru inca 1-2 minute.
Luati capacul si mai gatiti pana se patrund. Asezonati cu sare si piper dupa gust, presarati seminte de susan si serviti imediat.
Sote de cartofi si fasole verde la tigaie
Pofta buna!
Detoxifierea Organismului: Ghidul Complet pentru O Sănătate Optima
Detoxifierea Organismului: Ghidul Complet pentru O Sănătate Optima Detoxificarea, un termen din ce în ce mai popular în ultimii ani, se referă la procesul de eliminare a toxinelor acumulate în organism. Aceste toxine pot proveni din alimente procesate, poluare, medicamente și chiar din stresul cotidian. Deși corpul nostru are mecanisme naturale de detoxifiere, cum ar […]