Reteta zilei: Sote de conopida cu naut si rosii

Printeaza

Sote de conopida cu naut si rosii din: conopida, naut, praf de curry, usturoi, ceapa, sare, ulei, condimente, piper, garam masala, ardei iute, apa, coriandru, rosie.

 

Ingrediente:

  • 1 conopida
  • 1 cutie naut
  • 1 varf lingurita praf de curry
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa mica
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lingurita condimente, dupa gust
  • 1/4 lingurita de piper negru
  • 1/2 lingurita Garam Massala
  • 1/4 ardei iute
  • 1/2 cana apa
  • 1 lingura coriandru tocat
  • 1 rosie, fara seminte, cuburi

 

Mod de preparare:

Se scurge si se clateste nautul, tocati usturoiul, ardeiul si ceapa. Incalziti uleiul la foc mediu, apoi adaugati ceapa si usturoi.

Reduceti focul la mic si gatiti timp de 3-4 minute. Se adauga praful de curry si Garam Massala si gatiti 3-4 minute.

Dati focul la mediu si incorporati conopida, amestecati bine, apoi adaugati naut, sare, ardei iute, condimentele si piper negru.

Toarna apa si se aduce la fierbere. Reduceti focul la mic si se fierbe, acoperit, timp de 12 minute. Scoateti capacul de pe oala in ultimele 4 minute.

Opriti focul si adaugati rosiile cuburi si coriandrul, puneti din nou capacul si lasati sa se intrepatrunda aromele. Serviti preparatul cald.

Sote de conopida cu naut si rosii

Sote_de_conopida_cu_naut_si_rosii_07

 

Pofta buna!

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte bun soteul de conopida

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.