Sote de fasole verde cu marar din: fasole verde, otet, apa, usturoi, sare, fulgi de chili, marar. Reteta low carb Ingrediente: 400gr fasole verde congelata 60ml otet 60ml apa 1 catel usturoi 2 lingurite sare 2 lingurite fulgi de chili 3 linguri marar uscat Mod de preparare: Fierbeti fasolea la aburi aprox 10-15 minute. […]
Reteta zilei: Sote de conopida cu spanac
PrinteazaSote de conopida cu spanac din: conopida, spanac, fasole, sare, piper, ulei de masline, praz, stafide, otet de mere, sirop de artar, turmeric, curry, usturoi.
Ingrediente:
- 1 conopida
- 2 cesti spanac tocat
- 1 cana fasole fiarta
- ½ lingurita sare, piper
- 1 lingura ulei de măsline
- praz
- stafide
Ingrediente dressing:
- 3 linguri ulei de măsline
- 2 linguri otet de mere
- 2 linguri sirop de arțar
- 1 lingurita turmeric
- 1 lingurita curry
- ½ linguriță de sare
- piper
- 1 cățel de usturoi tocat
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C.
Rupeti conopida in buchetele. Puneti intr-un bol si se amesteca cu 1 lingura ulei de masline si ½ lingurita sare și piper.
Transferati pe o foaie de copt intr-o tava. Dati la cuptor aproximativ 40 de minute, amestecand la jumatatea timpului.
Intr-un castron amestecati spanac, prazul, fasolea si stafidele.
Amestecati toata ingredientele pentru dressing intr-un bol mic.
Dupa ce ati scos conopida din cuptor se amesteca cu restul ingredientelor.
Se toarnă sos peste și se amestecă bine.
Sote de conopida cu spanac
Pofta buna!