Sote de vinete din: vinete, tamarin, sare, garam masala, curcuma, ulei, boabe de mustar, curry. Ingrediente: 2 vinete sos tamarin sare, dupa gust 2 lingurițe garam masala 1 praf curcuma 3 lingurițe de ulei 1/2 linguriță boabe de muștar frunze de curry Mod de preparare: Curatati si taiati vinetele. Încălziți o tigaie cu ulei și […]
Sote de legume cu sos de rosii din: fasole verde, spanac, fasole neagra, ceapa, usturoi, rosii, sos de rosii, apa, coriandru, ulei de avocado, sare, piper. Ingrediente: 1 kg de fasole verde 100gr spanac spalat si tocat 1/2 cutie de fasole neagră scursă și clătită 1 ceapa tocata 3 căței de usturoi tocat 1 cutie […]
Foarte bun soteul de dovleac, bun si sanatos, o sa-l fac si eu
Adaugă un comentariu
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte bun soteul de dovleac, bun si sanatos, o sa-l fac si eu