Sote de dovlecei aromat din: dovlecei, unt, sare, marar. Ingrediente: 300 g dovlecei 10 ml ulei sare mărar Mod de preparare: Se curăţă dovleceii, se spală, se taie felii sau cuburi, şi se fierb în apă cu sare, pană se înmoaie, avand grijă să nu se sfarame. Se scurg, se amestecă cu untul sau […]
Reteta zilei: Sote de dovlecei cu sos de rosii
PrinteazaSote de dovlecei cu sos de rosii din: ulei de masline, ceapa, usturoi, dovlecei, rosii, pasta de tomate, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa, tocata
- 1 catel usturoi, tocat
- 4 dovlecei, feliati subtire
- 1 cutie de 400gr rosii, tocate
- 2 rosii, curatate de coaja si seminte si maruntite
- 1 lingura pasta de tomate
- sare si piper
Mod de preparare:
Incalziti uleiul intr-o cratita, adaugati ceapa si usturoiul si sotati 5 minute.
Adaugati dovleceii si mai gatiti 5 minute.
Incorporati rosiile si pasta de tomate.
Amestecati bine si gatiti 10-15 minute.
Asezonati si serviti preparatul cald.
Sote de dovlecei cu sos de rosii
Pofta buna!
poate iti place si:
Sote de dovlecei cu marar verde
Sote de dovlecei cu marar verde din: dovlecei, unt, sare, marar. Ingrediente: 300 g dovlecei 10 ml ulei sare mărar verde Mod de preparare: Se curăţă dovleceii, se spală, se taie felii sau cuburi, şi se fierb în apă cu sare, pană se înmoaie, avand grijă să nu se sfarame. Se scurg, se […]
Inimi de Anghinare Sote cu Usturoi și Ierburi Aromatice
Inimi de Anghinare Sote cu Usturoi și Ierburi Aromatice din: inimi de anghinare, usturoi, ulei, patrunjel, rozmarin, sare, piper, suc de lamaie. Acest preparat combină textura unică a inimilor de anghinare cu aromele puternice de usturoi și ierburi proaspete, oferind un gust deosebit și beneficii nutritive remarcabile. Reteta Inimi de Anghinare Sote cu Usturoi […]
Pofta buna!