Tajine de Vită cu Fasole Verde din: vita, fasole verde, ceapa, usturoi, rosii, ulei, chimen, paprika, sare, piper, coriandru, apa. Gătită lent pentru a asigura că fiecare ingredient își dezvăluie esența, această rețetă folosește carne de vită suculentă, fasole verde crocantă și un amestec îndrăzneț de condimente care îi conferă un caracter unic. Descoperă pașii […]
Reteta zilei: Sote de fasole verde cu caju
PrinteazaSote de fasole verde cu caju din: fasole verde, sos de soia, rosii, ceapa, usturoi, ghimbir, caju , ulei, apa, piper, ardei iute, sos de stridii.
Ingrediente:
- 500gr fasole verde
- 1 lingurita sos de soia
- 1 cutie cuburi de rosii
- 1/2 ceapa, cuburi
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1/4 lingurita de ghimbir, ras
- 1/2 ceasca caju
- 1 lingura ulei
- 1/4 cana apa
- piper
- 1/4 ardei iute
- 1 lingurita sos de stridii
Mod de preparare:
Curatati, spalati si scurgeti fasolea. Tocati ceapa, usturoiul si ardeiul iute.
Incalziti uleiul la foc mediu, apoi adaugati usturoi, ceapa si ghimbir, reduceti focul la mic si gatiti timp de aproximativ 3 minute.
Adaugati fasolea si restul de ingrediente, cu exceptia rosiilor si a cajuului.
Se adauga apa. Se aduce la fierbere si se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 10-12 minute, apoi adaugati cajuul.
Adaugati rosiile si mai gatiti cateva minute. Asezonati, dupa gust si serviti.
Sote de fasole verde cu caju
Pofta buna!
Salata de fasole verde cu ceapa rosie
Salata de fasole verde cu ceapa rosie din: fasole verde, ceapa rosie, indulcitor, sare, piper, ulei, otet. Rețetele low-carb sunt concepute pentru a reduce aportul de carbohidrați și sunt adesea folosite în dietele de slăbire sau în gestionarea anumitor condiții de sănătate, cum ar fi diabetul. Acestea pun accent pe consumul de proteine și grăsimi […]