Reteta zilei: Sote de legume cu sos de rosii
PrinteazaSote de legume cu sos de rosii din: fasole verde, spanac, fasole neagra, ceapa, usturoi, rosii, sos de rosii, apa, coriandru, ulei de avocado, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg de fasole verde
- 100gr spanac spalat si tocat
- 1/2 cutie de fasole neagră scursă și clătită
- 1 ceapa tocata
- 3 căței de usturoi tocat
- 1 cutie de roșii cubulețe
- 1 cutie de sos de roșii
- 1 cană de apă
- 1 linguriță de coriandru
- 1 1/2 linguri ulei de avocado
- sare
- piper
Mod de preparare:
Aduceți o oală cu apă la fierbere.
Adăugați fasole verde și fierbeți aproximativ 5 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Tocam marunt ceapa si tocam usturoiul.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa tocată și gătiți timp de aproximativ 5 minute până se înmoaie.
Apoi adăugați coriandru și usturoiul tocat, gătiți încă un minut.
Adăugați roșii tăiate cubulețe, sos de roșii și apă. Gatiti 5 minute.
Apoi adăugați fasole neagră și spanac, gătiți încă 3 minute.
Adăugați fasole verde, gătiți timp de 3 minute. Se condimentează cu sare și piper după gust.
Se amestecă, apoi se lasă să se odihneasca 5 minute. Serviti preparatul cald.
Sote de legume cu sos de rosii
Pofta buna!