Homar cu Sos Chimichurri – Homarul este considerat o delicatesă în multe părți ale lumii, fiind apreciat pentru carnea sa fragedă și gustul rafinat. Atunci când este combinat cu sosul chimichurri, un sos argentinian vibrant și aromat, rezultă un preparat sofisticat, perfect pentru ocazii speciale sau cine romantice. Această rețetă de homar cu sos chimichurri […]
Reteta zilei: Sote de morcovi cu broccoli
PrinteazaSote de morcovi cu broccoli si castane din: broccoli, ulei de porumb, morcovi, ceapa, castane, sirop de porumb, otet de mere, amidon, sos de soia, ghimbir, caju.
Ingrediente:
- 1 broccoli, rupt buchetele
- 1 lingura ulei de porumb
- 2 morcovi, fasii
- 2 cepe, felii
- 1 cutie castane
- 1/3 ceasca sirop de porumb
- 3 linguri otet de mere
- 2 linguri de amidon
- 2 linguri de sos de soia
- 1 lingurita ghimbir proaspat ras
- caju, nesarat
Mod de preparare:
Se incalzeste o tigaie mare la foc mediu. Adaugati ulei, tulpinile de broccoli, morcovi si ceapa.
Amestecati pana cand se inmoaie. Adaugati broccoli si castanele. Se gateste un minut.
Intr-un castron mic se amesteca impreuna sirop de porumb, otet, amidon, sos de soia si ghimbir.
Se adauga peste legume. Gatiti pentru un minut si se presara cu caju, apoi serviti.
Sote de morcovi cu broccoli si castane
Pofta buna!
Ciupercile Champignon: Istorie, Cultivare și Beneficii Nutriționale
Ciupercile Champignon: Istorie, Cultivare și Beneficii Nutriționale – Ciupercile Champignon, cunoscute și sub denumirea științifică Agaricus bisporus, sunt printre cele mai populare și consumate ciuperci din lume. Aceste ciuperci sunt apreciate pentru gustul lor delicat și pentru beneficiile nutriționale pe care le oferă. Istoria Ciupercilor Champignon Cultivarea ciupercilor Champignon datează din secolul al XVII-lea în […]
Ce bine arata sote-ul asta