Reteta zilei: Sote de morcovi
PrinteazaSote de morcovi din: otet balsamic, ulei de masline, morcovi, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 1 lingură de oțet balsamic
- 1 lingură de ulei de măsline
- 1 kg morcovi
- sare si piper, dupa gust
- pătrunjel după gust
Mod de preparare:
Curatati si taiati morcovii. Fierbeti 20 de minute.
Într-un castron mic, amestecati oțetul balsamic, uleiul de măsline, sarea, piperul.
Combinați până se omogenizeaza.
Turnați amestecul peste morcovi.
Transferati intr-o tigaie si sotati. Apoi adăugați patrunjelul.
Serviti cu friptura, dupa preferinta.
Sote de morcovi
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Supa condimentata de morcovi si linte
Supa condimentata de morcovi si linte din: seminte de chimen, fulgi de ardei iute, ulei de masline, morcovi, linte rosie, supa de legume, lapte, iaurt. Lintea rosie este bogata în nutrienți, cum ar fi proteinele, fibrele, fierul, magneziul și vitamina B. Ajuta la controlul nivelului de zahăr din sânge, datorită conținutului ridicat de fibre solubile, […]
Smoothie cu sfeclă, mere şi morcovi
Piept de rata cu piure de morcovi si sos Piept de rata cu piure de morcovi si sos din: morcovi, unt, sare, piper alb, piept de rata, sare de mare, afine, zmeura, coacaze negre, mure. Ingrediente: 250 g morcovi 15 g unt sare piper alb ghimbir 250 g piept de rata sare de mare piper proaspat rasnit afine, zmeura, coacaze negre, mure. […]