Reteta zilei: Sote picant de fasole verde
PrinteazaSote picant de fasole verde din: fasole verde, ulei de masline, usturoi, salvie, wasabi, sare de mare, unt.
- ½ kg fasole verde
- 2 linguri ulei de măsline
- ½ linguriță praf de usturoi
- ½ lingurițe praf de salvie
- ½ linguriță praf wasabi
- ¼ lingurița sare de mare
- 4 catei usturoi
- 1 lingură de unt
Mod de preparare:
Curatati si spalati fasolea. Transferati intr-un bol si adăugați uleiul de măsline, praf de usturoi, salvie, pudră de wasabi și sare de mare.
Se amesteca. Feliați usturoiul.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu. Adăugați fasolea verde în tigaie. Adăugați untul și usturoiul și amestecați. Gatiti aproximativ 10 minute.
Serviți preparatul cald.
Sote picant de fasole verde
Pofta buna!