Risotto cu Ciuperci și Spanac din: supa, ulei, ceapa, usturoi, orez, ciuperci, spanac, vin, parmezan, sare, piper. Risotto este o rețetă clasică , rafinată și plină de arome. Perfectă pentru o cină specială sau pentru a impresiona invitații la un eveniment, această versiune vegetariană a risotto-ului combină textura cremoasă a orezului Arborio cu gustul pământiu […]
Reteta zilei: Sote de spanac
PrinteazaSote de spanac din: spanac, usturoi, ulei de masline, sare de mare, suc de lamaie.
Spanacul este o legumă verde cu frunze, cu un conținut bogat de nutrienți și beneficii pentru sănătate. Acesta este o sursă excelentă de vitamine și minerale, inclusiv vitamina K, vitamina A, vitamina C, fier, calciu și magneziu.
Spanacul are, de asemenea, un conținut ridicat de antioxidanți, cum ar fi carotenoidele și flavonoidele, care ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ și a bolilor cronice.
Ingrediente:
- 2 cani spanac
- 2 catei usturoi, tocat
- 1 lingură de ulei de măsline
- sare de mare
- suc de lămâie
Mod de preparare:
Se încălzește tigaia.
Adăugați ulei și usturoi si gatiti timp de aproximativ 2 minute.
Spălați și scurgeți spanacul. Adaugati in tigaie.
Presarati sare. Gatiti cateva minute.
Serviti sote-ul de spanac cald stropit cu suc de lamaie.
Sote de spanac
Pofta buna!
Lasagna Vegetariană cu Spanac și Ricotta
Lasagna Vegetariană cu Spanac și Ricotta din: foi de lasagna, spanac, ricotta, mozzarella, parmezan, ou, usturoi, sos de rosii, ulei, sare, piper, nucsoara. Această versiune vegetariană a lasagnei clasice este nu doar o alternativă sănătoasă, ci și o explozie de gusturi și arome care va încânta papilele gustative ale tuturor, indiferent de preferințele culinare. Reteta […]