Varza de Bruxelles cu parmezan din: varza, unt, smantana, parmezan, sare. Ingrediente: 250 g varză 50 g unt 100 ml smântână 50 g parmezan (caşcaval) ras sare Mod de preparare: Varza, curăţată, se fierbe în apă clocotindă cu sarea necesară, se curge bine, şi se pune într-o tavă. Peste varză se toarnă untul încins, […]
Reteta zilei: Sote de varza de bruxelles
PrinteazaSote de varza de bruxelles din: varza de bruxelles, ulei, ceapa verde, condimente, sos de soia.
Varza de Bruxelles este bogată în nutrienți esențiali, inclusiv vitaminele C și K, acid folic, vitamina A, potasiu și fibre dietetice. Aceasta conține, de asemenea, cantități mici de proteine și carbohidrați.
Ingrediente:
- 450gr varza de bruxelles
- 1 lingura ulei
- 2 fire ceapa verde, tocata
- 1/2 lingurita condimente
- 1 lingura sos de soia
Mod de preparare:
Radeti varza de bruxelles. Incalziti uleiul si adaugati varza, impreuna cu ceapa verde.
Gatiti 2 minute, amestecand sa nu se lipeasca.
Incorporati condimentele si sosul de soia. Gatiti inca 2-3 minute.
Serviti cu friptura, dupa preferinta.
Sote de varza de bruxelles
Pofta buna!
poate iti place si:
Varza de Bruxelles cu unt si sare
Varza de Bruxelles cu unt si sare din: varza, unt, sare. Ingrediente: 1 kg varză 200 g unt sare Mod de preparare: Se curăţă verzişoarele de frunzele veştede, se spală şi se pun la fiert, în apă clocotită, 15-20 de minute. După ce au fiert, se scurg de apă. Separat, se pune untul într-o […]
Sote de varza de Bruxelles cu smantana
Sote de varza de Bruxelles cu smantana din: varza de Bruxelles, smantana, unt, sare. Ingrediente: 600 g varză de Bruxelles 60 ml smântână 100 g unt sare Mod de preparare: Verzele de Bruxelles se curăţă de foile de prisos ca şi de cotoare, se spală şi se pun la fiert în apă clocotită, sărată, […]
Varza de Bruxelles cu pesmet si branza
Varza de Bruxelles cu pesmet si branza din: varza, pesmet, unt, branza telemea. Ingrediente: 1 kg varză 60 g pesmet 200 g unt 250 g brânză telemea Mod de preparare: Se curăţă verzişoarele de frunzele veştede, se spală şi se pun la fiert, în apă clocotită, 15-20 de minute. După ce au fiert, se […]
Pofta buna!