Burgeri de Vită cu Bacon din: chifle, carne de vita, bacon, branza cheddar, rosie, ceapa, sosuri, sare, piper, ulei. Transformați o masă obișnuită într-o experiență culinară memorabilă cu acești Burgeri, o rețetă ce promite să satisfacă chiar și cele mai exigente gusturi. Combinația dintre carnea de vită suculentă, baconul crocant, brânza topită și sosurile alese […]
Reteta zilei: Sote de vita cu salvie
PrinteazaSote de vita cu salvie din: pulpa de vita, cartofi, ceapa, usturoi, vin, ulei, salvie, sare si piper.
Ingrediente:
- 600 gr pulpă de vită
- 400 gr cartofi
- 100 gr ceapă
- 2 căţei de usturoi
- 100 ml vin
- 50 ml ulei
- 1 crenguţă de salvie
- 20 gr sare
- 2 gr piper
Mod de preparare:
Ceapa se curăţă şi se toacă mărunt, cartofii se curăţă şi se taie cubuleţe, apoi se pun la prăjit cu jumătate din cantitatea de ulei, iar când sunt gata se scot şi se ţin la cald.
Carnea se taie în bucăţi mai mici şi se rumeneşte uşor pe toate părţile, în restul de ulei.
Carnea prăjită se scoate din tigaie, iar în locul ei se pun la călit ceapa tocată şi căţeii de usturoi, iar după călire se adaugă carnea prăjită.
Se condimentează cu sare, piper şi frunze de salvie, se adaugă vinul, iar după circa 30 de minute se pun cartofii şi se mai fierb împreună circa 10 minute.
Pentru a deveni mai savuros şi mai aspectuos, după ce se pun cartofii, soteul poate fi introdus la cuptor 10-15 minute la temperatura de 150 de grade.
Sote de vita cu salvie
Poftă bună!
Aspic de Vită în Gelatină din: carne de vita, gelatina, vin rosu, ceapa, morcovi, foi de dafin, sare, piper, apa, patrunjel. Această delicatesă, care îmbină carnea de vită suculentă cu o gelatină aromată de vin roșu, reprezintă o alegere perfectă pentru ocazii speciale sau pentru a impresiona oaspeții la o cină festivă. Vom explora împreună […]
Ce bine arata sote-ul de vita