Reteta zilei: Souffle de ou cu praz si crema de branza

Printeaza

Souffle de ou cu praz si crema de branza din: unt, praz, crema de branza, nucsoara, oua, sare, piper.

 

Ingrediente: 

  • 1 lingura unt
  • 225gr praz, tocat
  • 5-6 linguri crema de branza
  • nucsoara
  • 4 oua
  • sare si piper

 

 

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 190C. Ungeti 4 vase termorezistente.

Topiti untul intr-o tigaie, gatiti prazul cateva minute, pana se inmoaie.

Souffle de ou cu praz si crema de branza
Adaugati 4 linguri crema de branza, amestecati si gatiti 5 minute. Asezonati cu sare, piper si nucsoara.

Asezati vasele termorezistente intr-o tava si impartiti prazul intre ele. Sprageti cate 1 ou in fiecare vas.

Adaugati restul de crema de branza peste oua si asezonati.

Souffle de ou cu praz si crema de branza
Umpleti tava cu apa, astfel incat vasele sa stea in apa pana la jumatate.

Dati la cuptor 10 minute. Serviti souffle-ul cald.

Souffle de ou cu praz si crema de branza

Souffle de ou cu praz si crema de branza

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.