Reteta zilei: Spaghete cu carne de porc si ciuperci

Printeaza

Spaghete cu carne de porc si ciuperci din: ciuperci, ulei de masline, sare, piper, carne de porc, ceapa, usturoi, pasta de rosii, pasta de ardei iute, faina, lapte, branza cheddar, parmezan, spaghete.

 

Ingrediente :

  • 350 g de ciuperci
  • 4-5 linguri de ulei de masline
  • sare si piper negru
  • 140 grame de carne de porc
  • 1/2 ceapa , fin tocata
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 lingura de pasta de rosii
  • 2 linguri de pasta de ardei iute
  • 2 lingurite de faina
  • 1 cana de lapte integral
  • 1/2 ceasca de branza Cheddar maruntita
  • 1/4 ceasca de parmezan
  • 300 grame de spaghete

 

Mod de preparare:

Curatati si spalati bine ciupercile. Taiati felii subtiri. Incalziti 2 linguri de ulei de masline.

Adaugati 1/2 din cantitatea de ciuperci si gatiti cateva minute. Scoateti din tigaie si adaugati restul ciupercilor.

Condimentati cu sare si piper dupa gust. Intr-o oala mare fierbeti spaghetele al dente.

Intre timp , in aceeasi tigaie, se adauga ulei si gatiti carnea de porc cateva minute. Apoi adaugati ceapa, usturoiul, sare si piper negru si gatiti pana cand ceapa devine translucida .

Adaugati pasta de tomate, pasta de ardei iute, faina si gatiti cateva minute. Se adauga laptele.

Gatiti pana cand incepe sa se ingraose. Se incorporeaza branza cheddar si parmezanul. Adaugati spaghetele, amestecati pentru a se combina. Serviti cu parmezan ras.

 

Spaghete cu carne de porc si ciuperci

Spaghete cu carne de porc si ciuperci

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.