Reteta zilei: Spaghete cu carne tocata si branza cheddar

Printeaza

Spaghete cu carne tocata si branza cheddar din: ulei de masline, ceapa rosie, usturoi, carne tocata, condimente, rosii, sos de rosii, spaghete, supa de pui, branza cheddar.

 

Ingrediente: 

  • 1 lingura ulei de masline
  • ½ ceasca ceapa rosie cubulete
  • 2 catei de usturoi tocat
  • 500gr carne tocata
  • 2 linguri de condimente
  • 1 cutie rosii cubulete
  • 1 ceasca sos de rosii
  • 400gr spaghete
  • 1 ½ cani supa de pui
  • 1 cană de brânză cheddar rasa

 

 

Mod de preparare:

Adaugati uleiul de măsline într-o cratita la foc mediu.

Se adauga ceapa rosie, gatiti 3-4 minute, apoi se adauga usturoiul si gatiti pentru inca un minut.

Se adaugă carnea de vită și gatiti cateva minute.

Spaghete cu carne tocata si branza cheddar

Se scurge orice grăsime, apoi adăugați condimente, rosii cubulete și sos.

Rupti spaghetele in jumatate, apoi se adaugă in cratita.

Spaghete cu carne tocata si branza cheddar

Se toarnă supa de pui și se amestecă.

Acoperiti cu un capac, se reduce focul la mic și se gateste timp de 15 minute.

 

Spaghete cu carne tocata si branza cheddar

Se scoate capacul și se servesc spaghetel calde, presarate cu brânză cheddar.

 

Spaghete cu carne tocata si branza cheddar

Spaghete cu carne tocata si branza cheddar

Spaghete cu carne tocata si branza cheddar

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Spaghete cu sos de ciuperci si rosii

Spaghete cu sos de ciuperci si rosii din: spaghete, unt, sunca, ciuperci, smantana, sare, busuioc, parmezan, parmezan, suc de rosii. Ingrediente: 200 g spaghete 2 linguri cu unt 200 g şuncă de Praga sau Jambon 4-6 ciuperci mari 1 pahar de smântână sare frunze de busuioc uscate 100 g parmezan (sau caşcaval uscat) 1 pahar […]

Spaghete cu carne de curcan

Spaghete cu carne de curcan din: spaghete, legume, carne de curcan, oua, busuioc, usturoi. Ingrediente: 1 mâna de spaghete 200 g legume fierte 200 g carne tocată de curcan 6 ouă de prepeliţă 1 linguriţă legume deshidratate 1 linguriţă de ierburi mediteraneene uscate ulei cu aromă de busuioc 2 căţei de usturoi pătrunjel   Mod […]

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

2 comentarii

  1. Sunt o iubitoare inraita a pastelor. Si mai ales a celor gatite asa.
    Delicioaseeee
    Abia astept sa incerc reteta.

  2. Arata foarte bine 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.